Video

Branded content digitaal
Display
Email
Smartphone
Tablets
Video
Audience (re)targeting
Channels
Programmatic
Publishing Partners
Aanleverspecificaties
Uitleg begrippen digitaal adverteren

Interactieve pre-roll

Met de interactieve pre-roll heb je direct interactie met de consument. Bijvoorbeeld met een interactief productaanbod, waarbij de consument in de uitingen door verschillende aanbiedingen, modellen, etc. kan scrollen. Ook kan de uiting verrijkt worden met social media toepassingen. De interactieve player is een custom ad. Specificaties pre-roll Sanoma netwerk.

In-page video

De In-page video is een impactvol en gebruiksvriendelijk videoformaat, toepasbaar op web. Impactvol omdat de videoadvertentie afspeelt tussen de content van de site. Gebruiksvriendelijk omdat de In-page video als het ware wordt uitgeklapt tijdens het lezen van het artikel en dus geen content afschermt. Als gebruiker kun je er op dat moment voor kiezen de video te bekijken of verder te lezen.

De In-page video is zowel manual (via Ooyala) als programmatic in te kopen via onze SSP (Pulse). Voor programmatic inkoop  van de In-page video kan worden getarget op url sanomainpage.nl. VPAID formaten worden uitgesloten. Bekijk de factsheet en de specificaties voor meer informatie

Met video advertising extra bereik aan (televisie)campagne

Sanoma biedt adverteerders de mogelijkheid om via online video effectief en doeltreffend te communiceren, een product of dienst te promoten en de naamsbekendheid te vergroten. Met online video advertising (OVA) kun je extra bereik aan je (televisie)campagne toevoegen. Onderzoek naar de effectiviteit van tv en online video advertising van MediaCom en SPOT in samenwerking met Ipsos laat zien dat er sprake is van synergie tussen beide media.

Streamspots

Uiteraard kun je ook zonder televisiecampagne streamspots inkopen bij Sanoma SBS. Door de hoge completion rate leent de content van de zenders SBS6, Net5 en Veronica zich uitstekend voor het overbrengen van de campagneboodschap.
 
Streamspots kunnen worden ingezet met een interactieve component, maar ook zonder. Ook kan de commercial in de rectangle positie worden ingezet. De sponsoring van een televisieprogramma via billboards is eveneens online door te voeren, online preboards genoemd.

Plaats je streamspot rondom of in de hoogwaardige content van SBS6, Net5 en Veronica. De streamspot is een online commercial die wordt uitgezonden voorafgaand (pre-roll), tijdens (mid-roll) of na afloop (post-roll) van een video.

In video overlay

Met in video overlay (semi-transparante banner binnen video) kan de boodschap van de campagne ook tijdens de video nog eens onder de aandacht van de kijker worden gebracht.

Specificaties SBS netwerk.

Aanleveren materiaal video-advertising

Heb je vragen over het aan te leveren materiaal? Neem contact op met de afdeling Sales Traffic die te bereiken is op 020 800 7540 of mail naar sales.traffic.internet@sbs.nl.

Contact Sales

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor adverteren? Neem contact op met Justin Sandee, Manager Digital Strategy B2B & Business Development, 020 - 800 7350, 06 51 302 470, justin.sandee@sbs.nl.

Print Download PDF Contact Stuur door