TV adverteren

SBS is de op één na grootste televisiemaatschappij van Nederland. Sanoma is voor 67% eigenaar van SBS, samen met partner Talpa (33%).

SBS is de op één na grootste televisiemaatschappij van Nederland met drie tv-zenders (SBS6, SBS9, Net5 en Veronica), twee tv-gidsen (Veronica Magazine en Totaal TV), een uitgeef- en productiebedrijf (Veronica Litho, SBS Productions) en de teletekstbedrijven SBS Text VOF en Veronica/Disney XD. Sanoma is voor 67% eigenaar van SBS, samen met partner Talpa (33%).

Met de overname van SBS verstevigt Sanoma haar positie op de Nederlandse mediamarkt en zijn we nog beter in staat om in te spelen op de crossmediale behoefte van de consument en adverteerder. SBS profiteert van de kennis/expertise in de segmenten waar Sanoma sterk in is (automotive, home deco, food, beauty, etc). Talpa biedt waardevolle tv-deskundigheid en toegang tot de allerbeste content en formats.

Deze combinatie maakt ons uniek als mediabedrijf en stelt ons in staat om samen met de partners zowel een totaalpakket als maatwerk te leveren, de gewenste content te produceren en die beschikbaar te stellen via elk gewenst mediumtype (tv, internet, mobiel, tijdschriften en devices).

De verschillende advertentievormen bij SBS zijn o.a.: spot, billboard, full media format en commerciële producties.

Contact adverteren bij SBS

Voor meer informatie over adverteren bij SBS bezoek de site www.adverterenbijsbs.nl.

Print Download PDF Contact Stuur door