Specials display

Branded content digitaal
Display
Email
Smartphone
Tablets
Video
Audience (re)targeting
Channels
Programmatic
Publishing Partners
Aanleverspecificaties
Uitleg begrippen digitaal adverteren
DisplaySkinAutoweek_640x350 Skin Autoweek.nl
DisplayPushdownRoadblockKieskeurig_640x350 Pushdown Roadblock Kieskeurig.nl

Specials display zijn een reclame technologie waarbij je optimaal gebruik maakt van de interactieve mogelijkheden van het internet. De inzet van special display uitingen biedt veel voordelen, de uitingen zijn groot en lenen zich voor een creatieve invulling van de communicatie boodschap. De inzet van special display content is zeer impactvol voor de bezoeker van de betreffende website en de attentiewaarde is hoog.

Radical NU.nl en Startpagina.nl

De radical is een uiting die verschijnt als 'passe-partout' rondom een webpagina. Met een radical 'framed' de adverteerder een website en het umfeld als het ware in een eigen jasje. De radical is een exclusieve uiting en in beperkte mate beschikbaar op de websites NU.nl en Startpagina.nl. Specificaties NU.nl en specificaties Startpagina.nl. De radical kan alleen manueel worden ingekocht.

Skybox Startpagina

De skybox loopt om de content in de rechterbovenhoek van de website, als een samenhangend geheel. Daarnaast is de button-positie onderdeel van de skybox, voor het maximale effect. Een skybox laat veel ruimte voor de creatieve invulling. Deze uiting is mogelijk op Startpagina.nl. Specificaties. De skybox kan alleen manueel worden ingekocht.

Pushdown roadblock

Met een roadblock vult een adverteerder minimaal twee advertentieposities tegelijkertijd op een pagina of website. Je claimt daarmee exclusiviteit op de pagina waarmee je maximale aandacht voor jouw boodschap creëert. Het is een van de meest effectieve manieren van advertising op het internet.  Voor een extra hoge impact is het mogelijk de verschillende uitingen op elkaar te laten aansluiten. Specificaties. De pushdown roadblock kan alleen manueel worden ingekocht.

Homepage Take over

Met een homepage take over verschijnt jouw boodschap op alle bestaande advertentieposities op de homepage van een bepaalde website in het Sanoma SBS netwerk. Meestal betreft het een combinatie van een banner, een skyscraper en/of een rectangle (minimaal 3 uitingen).

Deze advertentievorm is de ideale manier om in te haken op het umfeld van de website of in te spelen op de actualiteit. Je boodschap wordt maximaal versterkt door de grote zichtbaarheid en is daarmee uitermate geschikt voor zowel thema- , branding-, als actie campagnes. Specificaties. De home page take over kan alleen manueel worden ingekocht.

Rich media templates

Bij een aantal van onze advertentievormen is het verplicht om gebruik te maken van een van de preferred rich media partners van Sanoma. Dat zijn Adform, TECH53 (Sizmek Benelux) of Weborama. Voor meer informatie kijk op de formatentool.

Prijzen

Download de Sanoma tariefkaart.

Contact Sales

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.

Print Download PDF Contact Stuur door