Print-adverteren

Print
Digitaal
Events
Cases
Onderzoek
Communicatie oplossingen

Sanoma heeft jarenlange ervaring in print. En met tijdschriften is – naast de reguliere advertentie - steeds meer mogelijk.

PPPinsert (2) PPP insert
AdvertorialMcDonalds_Kekmama_2015_640x350 Advertorial
SpecialsOverkoepelend_2016_640x350kopie Specials
ShoppingLibelleViva_2016_640x350kopie.png Shopping

Tijdschriften bieden unieke, zeer hechte en diepgaande relaties met grote aantallen (betalende) lezers en lezeressen. Sanoma heeft jarenlange ervaring in print. Wij weten als geen ander content te maken die onze lezers aanspreekt.

Met tijdschriften is - naast de reguliere advertentie - steeds meer mogelijk om jouw doelgroep te bereiken. Adverteren met geur of geluid. Advertorials. Branded content, in samenwerking met de redactie of in de vorm van een relatiemagazine. Sanoma bereikt ruim 8,1 miljoen Nederlanders met bijna 35 tijdschriften en specials.

Advertentiepagina's

88% van de lezers heeft geen bezwaar tegen advertenties in tijdschriften. Lezers zijn ontvankelijk voor advertenties in tijdschriften en beschouwen het als relevante content. Het maken van een goede print-advertentie is de ultieme meesterproef in de reclame. Hoe verander je een leeg, wit A4-tje in een uiting met stoppingpower; een uiting waarmee je in twee seconden het centrale idee overbrengt? Meer informatie over advertentiepagina's.

Shoppingpagina’s en checklistpagina’s

Shoppingpagina’s zijn in redactionele stijl opgemaakte advertentiepagina’s, bedoeld om je producten een hoge attentiewaarde te geven. Binnen deze propositie zijn er diverse uitingen mogelijk; shopping-, spectacular- of couponuiting. Regelmatig worden themapagina’s aangeboden, zoals ‘Slank de zomer in’, ‘Fijnproevers’ of de ‘Vakantiechecklist pagina’. Meer informatie over shoppingpagina's en checklistpagina's.

Plusproposities

Plusproposities (PPP's) staan voor alle advertentievormen in tijdschriften die afwijken van de platte pagina, zoals van een folder/insert of plakkaart, tot het gebruik van speciale inkten, geuren en stansvormen of zelfs een fysiek ingesloten videoscherm. Meer informatie over plusproposities.

Specials

Met onze specials bereik je heel gericht de juist doelgroep. Bovendien bieden heel veel specials een perfect umfeld voor branded content. Er zijn titel specifieke- en titel overkoepelende specials. Doordat deze specials meegaan met verschillende titels, is hun kracht het grote bereik binnen een brede doelgroep. Meer informatie over specials.

Contact Print

Meer informatie over het adverteren in print kun je lezen op de printoplossingen pagina. Je kunt ook contact opnemen met ons salesteam op 088 556 77 77 of via sales.nl@sanoma.com.

Print Download PDF Contact Stuur door