Plakken

Branded Content (Print)
Direct Mail/Telemarketing
Plusproposities
Shoppingpagina's
Specials
pppsachet Sachet
pppplakkaart Plakkaart
pppinsert Insert

Plakkaart

Je kunt heel creatief omspringen met de alom bekende plakkaart, waarmee je in dit geval extra aandacht creëert. Deze pluspropositie methode wordt vaak ingezet om respons te genereren of (e-mail) adressenbestanden op te bouwen.

Aandachtspunten
Er dient minimaal een 1/1 advertentiepagina te worden afgenomen waarop de kaart geplakt wordt.

4-32 pagina folder

Folders in tijdschriften bieden meer dan HAH-folders die alleen de deurmat als umfeld hebben. Want folder en blad komen sámen binnen en zo profiteert de adverteerder optimaal van de lezer/bladbinding.

Aandachtspunten
Er dient minimaal een 1/1 advertentiepagina te worden afgenomen waar de folder opgeplakt wordt. Bij het tellen van het aantal pagina's van een folder moet de voor- en achterzijde van een pagina worden geteld. Het formaat en gewicht van de folder dient in overleg te worden vastgesteld.

Sachets

Sachets bieden een adverteerder de ideale mogelijkheid hun product bij de lezer(es) onder de aandacht te brengen. Wat is er nu beter dan je doelgroep de mogelijkheid bieden je product te proberen. Een reclame uiting met beeld en geluid kan deze mogelijkheid nooit creëren.

Aandachtspunten
Er dient minimaal een 1/1 advertentiepagina te worden afgenomen waar het sachet of de creditcard opgeplakt wordt.

Specificaties van de credit card en het sachet gaan altijd in overleg met de afdeling plusproposities.

Flowpack

Een Flowpack is een geseald item. Bijvoorbeeld een theezakje verpakt in cellofaan, welke vervolgens op een onderliggende advertentiepagina wordt geplakt.

Mogelijkheden en tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Envelop

Met een envelop op je advertentiepagina geplakt speel je perfect in op de nieuwsgierigheid van de mens. Iedereen wil weten wat erin zit.

Video opplakken 

Geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden?

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.

Print Download PDF Contact Stuur door