Meehechten / binden

Branded Content (Print)
Direct Mail/Telemarketing
Plusproposities
Shoppingpagina's
Specials

Van antwoordkaart tot insert. Je kunt het laten meehechten of binden.

Enkele of dubbele antwoordkaart

Antwoordkaarten zijn perfect voor het direct oproepen van actie en reactie. De mogelijkheden zijn legio. Als DM instrument voor postordering, fondsenwerving, loterijen of het werven van personeel. Als voordeelcoupon om trial en shoptraffic te creëren. Als spaarkaart voor een singlebrand cash refund-actie. Of voor het aanvragen van een proefverpakking of productinformatie.

Aandachtspunten enkele antwoordkaarten
Een enkele antwoordkaart bestaat uit 2 paginas (voor- en achterkant van de kaart) en is daarom alleen te verwerken in lumbeck titels (gelijmde titels).

Het formaat van een antwoordkaart is +/- 100 x 150 mm netto. Wanneer je een antwoordkaart afneemt moet er altijd minimaal een 1/1 advertentiepagina bij worden afgenomen. Specificaties van de kaart gaan in overleg.

Aandachtspunten dubbele antwoordkaart
Een dubbele antwoordkaart bestaat uit 4 pagina’s .In deze vorm wordt een dubbele antwoordkaart alleen in hechttitels (titels met nietjes) ingezet.

In de lumbecktitels betreft het twee kaarten boven elkaar, gescheiden door een perforatie.

Wanneer je een antwoordkaart afneemt (enkel of dubbel) moet er altijd minimaal een 1/1 advertentiepagina bij worden afgenomen. Specificaties van de kaart gaan in overleg.

2-48 pagina folders

Folders in tijdschriften bieden meer dan HAH-folders die alleen de deurmat als umfeld hebben. Want folder en blad komen sámen binnen en zo profiteert de adverteerder optimaal van de lezer/bladbinding. Folders kunnen op tal van manieren meegenomen worden. Geplakt, meegehecht of meegeseald, alleen in de abonnementen of soms zelfs regionaal. Regionale verspreiding kan in principe vanaf 30.000 exemplaren en moet altijd in overleg.
 
Aandachtspunten
Bij het tellen van het aantal pagina's van een folder moet de voor- en achterzijde van een pagina worden geteld. De technische specificaties van de folder worden in overleg vastgesteld. Voor folders zwaarder dan 50 gram geldt een toeslag voor abonnementen.

Video meehechten

Video lumbecken

Geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden?

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.

 

Print Download PDF Contact Stuur door