High Impact

Branded content digitaal
Display
Email
Smartphone
Tablets
Video
Audience (re)targeting
Channels
Programmatic
Publishing Partners
Aanleverspecificaties
Uitleg begrippen digitaal adverteren
DisplayBillboardMargriet_640x350 Billboard Margriet.nl
DisplayBillboardVideo_AutoWeek_640x350 Billboard video Autoweek.nl
DisplayHalfpagead_NU_640x350 Halfpage ad NU.nl
DisplayFloor-ad_startpagina-radio_640x350 Floor ad Startpagina.nl

Wij denken graag mee vanuit de behoefte van onze adverteerders wat betreft nieuwe vormen van online adverteren. High Impact display kan zowel manual als programmatic worden ingezet. Zie ook de factsheet over high impact displayadvertising.

Billboard

Een billboard is een groot beeldelement boven aan een website. Het formaat is
970x250 pixels.  Het is één van de grootste en meest prominente uitingen in het Sanoma SBS netwerk.  De attentiewaarde van de billboard is door de positie bovenaan de pagina hoog. Ook bouw je snel bereik op vanwege de grote beschikbaarheid op het netwerk. Specificaties.

- Billboard video
Daarnaast is het mogelijk om in de billboard een video te tonen. De video heeft een maximale duur van 15 seconden en mag automatisch afspelen.  Het geluid van de video staat bij het serveren standaard uit en er dient een duidelijke ‘play’,  ‘pauze’en/of ‘stop’ knop aanwezig te zijn. Een duidelijke call to action wordt aangeraden. Specificaties.

Tablet Header (in app)

Dit is een uiting bovenaan de pagina van een Sanoma app, waarbij je maximale aandacht krijgt. Ook in dit grote formaat is het mogelijk om een video af te spelen. Net als bij de billboard video duurt de content maximaal 15 seconden en moet de video voorzien zijn van alle gebruikelijke knoppen. Verschil is wel dat de video bij een tablet header alleen on click mag afspelen. Specificaties.

Skin

De skin is een impactvol formaat, die om de gehele content van de website valt en bij uitstek geschikt is voor creatieve uitingen.  Net als de radical valt de skin rondom de content. Het verschil met de radical is hierbij  niet alle posities van de website worden afgekocht.   De skin wordt aangeboden op onder meer NU.nl, Autoweek.nl en Viva.nl. Bekijk de specificaties voor de
skin i.c.m. leaderboard specificaties
skin i.c.m. billboard specificaties.

Substantial (Superheader)

De Substantial is een impactvol formaat dat cross-device wordt geserveerd en altijd in beeld van de gebruiker is. Uitermate geschikt voor campagnes die gestuurd worden op viewability.
De uiting wordt geserveerd aan de bovenkant van de site over de gehele breedte. Op het moment dat een gebruiker scrolt, klapt de uiting in en scrolt deze heel discreet mee. Dit zorgt ervoor dat de uiting altijd in beeld is en dus een zeer hoge attentiewaarde heeft. Specificaties.

Halfpage ad

De halfpage ad is een opvallende banner van groot formaat. De positie op de pagina en het formaat lenen zich uitstekend voor het communiceren van je boodschap, waarin ook streaming video, social of interactieve formulieren tot de mogelijkheden behoren.
De halfpage ad is populair vanwege zijn attentiewaarde in of net onder een artikel of midden op de pagina tussen de (redactionele) content. Specificaties.

Halfpage banner mobiel

Op mobiel is de half page banner in te zetten. Met deze advertentievorm besla je de helft van het mobiele scherm waardoor jouw boodschap zeker opvalt. Mobiel leent zich uitstekend voor interactie met de doelgroep en omgeven door content ben je verzekerd van een aansluitend umfeld. Specificaties.

- Spincube
De spincube is een formaat in de vorm van een kubus. Deze kubus heeft 4 zijkanten, door te swipen  naar rechts of links verandert de kubus van kant. Er kunnen maximaal 10 afbeeldingen gebruikt worden. Specificaties.

- Deck of Cards
Met Deck of Cards stapelen we maximaal 6 afbeeldingen op elkaar. Als een gebruiker over de bovenste afbeelding swipet, wordt deze verplaatst naar de onderkant van de stapel en wordt de volgende afbeelding getoond. Specificaties.

- Flipboard
Flipboard is een Mobiel Rich Media galerie welke verschillende beelden weergeeft. Wanneer een bezoeker swipet over de Flipboard wordt het huidige beeld dubbelgevouwen en omgedraaid om de volgende afbeelding te tonen. De gebruiker kan niet verder swipen dan de laatste en de eerste afbeelding. Specificaties.

- 360 hpb
De 360 halfpage banner is een mobiel Rich Media formaat die gebruik maakt van de gyroscoop van het mobiele device. Dit maakt het mogelijk voor de adverteerder om een gebruiker in een virtuele omgeving / experience neer te zetten. Specificaties.

- Expandable hpb
De expandable halfpage banner is een Rich Media formaat dat een laag legt over de app content na een klik van de gebruiker. Deze laag kan worden ingevuld met een schermvullende display of video uiting. Specificaties.

- Mini-Scroller (mobile web only)
De Mini-scroller is een Rich Media formaat die een grote display uiting achter de content positioneert. Door een venster, ter grootte van een halfpage banner, onder het artikel wordt de uiting zichtbaar wanneer een gebruiker hier langs scrolt. In dit venster kan een call to action worden geplaatst. Specificaties.

Interscroller (mobile web only)

De interscroller is een Rich Media formaat die een grote display uiting achter de content positioneert. Door een venster in of onder het artikel  wordt de uiting zichtbaar wanneer een gebruiker hier langs scrolt. Op smartphones is de uiting doorgaans zo groot het als het scherm van de gebruiker. Specificaties.

Floorad

Een Floorad is een (banner) advertentie aan de onderkant van een pagina, die bij een mouse-over expand. Deze uiting heeft een hoge attentiewaarde, doordat bij het scrollen de advertentie blijft staan. Hierdoor is de boodschap altijd in beeld. De Floorad biedt veel ruimte voor creatieve mogelijkheden, zoals video, animaties en audio. Specificaties.

Expandables

De expandable banner is een variant die uitklapt als de bezoeker met de muis over de uiting beweegt. De interactiviteit van de expandable banner vergroot de attentiewaarde en daarmee de respons. Dit maakt deze uiting zeer effectief voor zowel thematische als actiematige campagnes. Je hebt meer ruimte om je reclameboodschap te communiceren. Haal je de muis weg van de uiting dan klapt de expandable weer terug in het oorspronkelijke formaat. Expandable banners zijn er op het netwerk van Sanoma SBS beschikbaar in de vorm van een;
expandable rectangle specificaties
expandable skyscraper specificaties
expandable leaderboard specificatie

Prijzen

Download de Sanoma tariefkaart.

Contact Sales

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.

Print Download PDF Contact Stuur door