Digitaal-adverteren

Print
Digitaal
Events
Cases
Onderzoek
Communicatie oplossingen

Sanoma heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van digitale en multimediale oplossingen voor elke communicatiedoelstelling.

BrandedContent_Digitaal_AdvertorialNU.nlSpecials_640x350 Advertorial NU.nl Special
Tablet_Billboard_640x350 Tablet billboard
MobileAdvertisingVoorbeelden_640x350 Mobiel adverteren
Display_ExpandableLeaderboard_640x350 Expandable leaderboard

Je kunt bij Sanoma terecht voor alle vormen van advertising die gebruik maken van elektronische devices, zoals computers, tablets en smartphones, waarbij een relatie wordt gelegd tussen de gebruiker en de adverteerder. Met onze sites en apps bereiken wij meer dan 70% van de Nederlandse internetters.

Display advertising

Display advertising is het inkopen van online advertentieruimte en heeft meestal als doelstelling het creëren van brand awareness en genereren van traffic in de breedte. Display advertising wordt ook wel online bannering genoemd. Sanoma biedt veel vormen van display advertising aan op haar platformen, zoals banners, buttons, leaderboards , rectangles, skyscrapers, layered ads, tekstlinks en homepage takeovers. Meer informatie over display advertising.

Rich media advertising

De inzet van rich media uitingen biedt veel voordelen: de uitingen zijn groot en impactvol, de attentiewaarde is hoog en ze lenen zich voor een creatieve invulling van de communicatieboodschap. Deze vorm van advertising stemmen we meestal rechtstreeks af met onze adverteerders, gezien de uitgebreide mogelijkheden, de technische specificaties en de vaak specifieke wensen omtrent de boodschap. Meer informatie over rich media advertising.

Mobile & tablet advertising

Mobiele devices (smartphones en tablets) hebben verschillende bijzondere eigenschappen. Mobiel is persoonlijk, always on en interactief. Het gebruik van mobiel internet groeit spectaculair. Sanoma is voorloper op het gebied van apps, zowel voor mobiele toestellen als tablets. We zijn de grootste mobiele uitgever in Nederland. De advertentieproposities bieden veel creatieve en interactieve mogelijkheden en helpen je verschillende doelstellingen op een relevante en innovatieve manier te bereiken. Meer informatie over mobile en tablet advertising.

Video advertising

Video adverteren biedt de combinatie van een groot en selectief bereik, bewegend beeld en geluid. En zorgt daarmee voor een optimale en impactvolle overdracht van de communicatieboodschap. Video advertising kan aangevuld worden met de typische online mogelijkheden, zoals interactie en targeting. De content kan zo leiden tot een uniek confrontatiemoment. Op het videonetwerk van Sanoma kun je adverteren met een pre-roll commercial, versterkt met een companion banner. Meer informatie over video advertising.

Targeting

Targeting maakt het mogelijk om met een relevante boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon op de juiste locatie te staan. Met als gevolg een lagere waste en een toename van het rendement. Sanoma heeft een zeer breed en divers netwerk met een hoog bereik onder de totale online populatie. We hebben daardoor een hoog percentage profielgegevens en veel waarnemingen per profiel van onze bezoekers. Meer informatie over audience targeting.

Programmatic Trading

Sanoma Programmatic is het trading platform voor het inkopen van advertenties op het grote kwaliteitsnetwerk van Sanoma. Door de verschillende productvormen is er voor elke adverteerder een geschikte manier van programmatic buying. Meer informatie over Programmatic Trading.

Contact

Voor meer informatie over digitaal adverteren kun je contact opnemen met ons salesteam op 088 556 77 77 of via sales.nl@sanoma.com.

 

Print Download PDF Contact Stuur door