Branded Content

Crossmediale oplossingen
Crossmediale pakketten
Marketing partnerships
Performance partnerships
Branded Content
Content marketing
brandedcontentNU.nl_Contentblok-NU.nl_640x350 Contentblok NU.nl
AdvertorialMcDonalds_Kekmama_2015_640x350 Advertorial Kek Mama
CustommagazineMontel_2015_640x350 Custom made magazine Montel

Binnen het netwerk van Sanoma is er veel ruimte voor branded content. Zowel in print in onze tijdschriften, als online binnen onze sites en mobiele platforms. Branded content is content met een journalistieke inslag. Het wordt gemaakt vanuit de look & feel van het mediamerk, en heeft een sterk redactionele uitstraling.

Advertorial

Een advertorial is een advertentie in een redactioneel jasje. De afzender (de adverteerder) is duidelijk zichtbaar door plaatsing van het logo en (product)beeld. Voor de rest lijkt de pagina op een redactiepagina. Zo krijgt de boodschap van de adverteerder aandacht op een redactionele manier. Een advertorial kan zowel in een print- als een online titel verschijnen; online kan ook gewerkt worden met video.

Specials en bijlages

Naast de advertorial biedt Sanoma nog meer branded content proposities in print. Denk aan eenmalige custom made specials, en aan bredere branded content specials met een zeer groot (titeloverkoepelend) bereik. Meer informatie vind je onder Specials.

Branded content op NU.nl

NU.nl biedt zowel op web, mobile als op tablet verschillende vormen van branded content. Van smarticle tot special. In te zetten op een of meerdere platformen van NU.nl. Bekjk de verschillende mogelijkheden van branded content op NU.nl.

Content productie

De branded content proposities worden geproduceerd door de afdeling Commerciële redactie, onderdeel van Marketing Partnerships.

Interesse in Branded Content?

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.


 

Print Download PDF Contact Stuur door