Branded Content (Print)

Branded Content (Print)
Direct Mail/Telemarketing
Plusproposities
Shoppingpagina's
Specials
AdvertorialMcDonalds_Kekmama_2015_640x350 Advertorial in Kek Mama
AdvertorialIitalla_vtwonen2015_640x350 Advertorial in vt wonen
CustommagazineMontel_2015_640x350 Custom made magazine Montel
CustommademagazineAchterhoek_2015_640x350 Custom made magazine Achterhoek

Binnen het netwerk van Sanoma is er veel ruimte voor branded content. Zowel in print in onze tijdschriften, als online binnen onze sites en mobiele platforms. Branded content is content met een journalistieke inslag. Het wordt gemaakt vanuit de look & feel van het mediamerk, en heeft een sterk redactionele uitstraling.

Advertorial print

Een advertorial is een advertentie in een redactioneel jasje. De afzender (de adverteerder) is duidelijk zichtbaar door plaatsing van het logo en (product)beeld. Voor de rest lijkt de pagina op een redactiepagina. Zo krijgt de boodschap van de adverteerder aandacht op een redactionele manier. Een advertorial kan zowel in een print- als een online titel verschijnen; online kan ook gewerkt worden met video. Lees wat de regels zijn voor print advertorials: Advertorialrichtlijnen.

Specials en bijlages

Naast de advertorial biedt Sanoma nog meer branded content proposities in print. Denk aan eenmalige custom made specials, en aan bredere branded content specials met een zeer groot (titeloverkoepelend) bereik. Meer informatie vind je onder Specials.

Content productie

De afdeling Commerciële Redactie (onderdeel van Sanoma Marketing Partnerships) is gespecialiseerd in de productie van diverse soorten branded content. Het doel van de adverteerder en relevantie voor de lezer staan daarbij altijd centraal.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com

Print Download PDF Contact Stuur door