Branded Content op NU.nl

brandedcontentNU.nl_Contentblok-NU.nl_640x350 Contentblok NU.nl
brandedcontentNU.nl_smarticleNU.nl_desktop_640x350 Smarticle NU.nl desktop
brandedcontentNU.nl_smarticleNU.nl_mobileapp_640x350 Smarticle NU.nl mobile app
brandedcontentNU.nl_smarticleNU.nl_tabletapp_640x350 Smarticle NU.nl tablet app
brandedcontentNU.nl_advertorial_crossdevice-NU.nl_640x350 Advertorial NU.nl cross device

NU.nl heeft verschillende vormen van branded content. Bekijk hier de mogelijkheden.

Smarticle

De Smarticle is een gesponsord artikel met een soortgelijke look and feel als een nieuwsartikel, maar laat duidelijk je merk als afzender van de content zien. Het biedt lezers een prettige manier om content te ervaren en biedt klanten de ruimte om hun boodschap op een relevante manier aan te bieden. Hiermee bereikt je je doelgroep op een relevante en impactvolle manier.

In een smarticle is het mogelijk verschillende vormen van content te brengen, tekstueel, video, foto, verwijzingen, invulformulieren, etc. Het is mogelijk om een smarticle te plaatsen op de voorpagina van NU.nl, maar ook in een zeer specifiek umfeld. Daarnaast kan een smarticle in specifiek gebied worden aangeboden op basis van GPS. De smarticle wordt cross device op NU.nl uitgelever: web, apps en tablet. Factsheet Smarticle.

Contentblok

NU.nl biedt ook de mogelijkheid te adverteren met een NU.nl special, die onder de aandacht wordt gebracht met een contentblok. Een NU.nl special bestaat uit meerdere artikelen en is ideaal om meer te vertellen over een thema. Het contentblok is in te zetten op 1 of meerdere platformen van NU.nl. Als adverteerder positioneer je je als expert op het thema en ben je afzender van het blok op de NU.nl special.

Advertorials

Met een advertorial is het mogelijk om met gebruik van data content op een relevante wijze onder de aandacht te brengen. De advertorial wordt getoond onder artikelen of tussen artikelen binnen een rubriek. Het is mogelijk om te verwijzen naar een extern platform of een video. De advertorial is in te kopen op web en in app. Koop een specifiek umfeld in zoals ‘Ondernemen’ of koop een specifieke doelgroep in zoals ‘Voetballiefhebbers’.

NU.nl helpt bij het maken van relevante content

NU.nl helpt de juiste content te maken die je doelgroep raakt. NU.nl redigeert of schrijft het artikel op basis van aangedragen input of maakt de content van A tot Z. Het is mogelijk om media zoals video’s in artikelen te plaatsen. Deze kunnen worden aangeleverd via een YouTube video of door NU.nl worden geproduceerd. Bekijk een aantal voorbeelden van content die NU.nl voor adverteerders heeft gemaakt.

Geïnteresseerd in deze mogelijkheden of wilt u meer informatie? We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een mail naar sales.nl@sanoma.com.

Print Download PDF Contact Stuur door