Branded content digitaal

Branded content digitaal
Display
Email
Smartphone
Tablets
Video
Audience (re)targeting
Channels
Programmatic
Publishing Partners
Aanleverspecificaties
Uitleg begrippen digitaal adverteren
Brandedcontentdigitaal_LibelleDaily_Koopmans_640x350 Commercial Post Libelle Daily
brandedcontentNU.nl_advertorial_crossdevice-NU.nl_640x350 Contentblok NU.nl
brandedcontentNU.nl_Contentblok-NU.nl_640x350 Advertorial NU.nl

Branded content is content met journalistieke inslag, gemaakt vanuit de look & feel van een site. Branded content heeft een sterk redactionele uitstraling.

Advertorials

Er zijn verschillende soorten advertorials: standaard, redactioneel, advertorial plus, video advertorial. De advertorial is een pagina, aangejaagd door een teaser vanaf de homepage, waar tekst en beeld in kan worden verwerkt. Ook is het mogelijk de advertorial te vullen met video. De advertorial jagen we voor een groot aantal titels nu ook standaard aan via sociale media. Per site gelden andere specificaties en tarieven.

Commercial post

De commercial post is onze native oplossing. Deze oplossing biedt de mogelijkheid een uiting uit te serveren over het Sanoma-netwerk, waarbij de look & feel direct wordt aangepast aan de desbetreffende site. Hiermee vertalen we de boodschap naar een creatief concept dat naadloos aansluit bij het umfeld en de redactionele content waar de doelgroep zich bevindt. Bekijk de factsheet over de Commercial Post. Aanleverspecificaties.

Branded content op NU.nl

NU.nl biedt zowel op web, mobile als op tablet verschillende vormen van branded content. Van smarticle tot special. In te zetten op een of meerdere platformen van NU.nl. Bekjk de verschillende mogelijkheden van branded content bij NU.nl.

Geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden?

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.
Print Download PDF Contact Stuur door