Basics

Branded content digitaal
Display
Email
Smartphone
Tablets
Video
Audience (re)targeting
Channels
Programmatic
Publishing Partners
Aanleverspecificaties
Uitleg begrippen digitaal adverteren
DisplayLeaderboardAutoWeek_640x350 Leaderboard Autoweek.nl
DisplaySkyscraperStartpagina_640x350 Skyscraper Startpagina.nl
DisplayFullbannerStartpagina_640x350 Fullbanner Startpagina.nl

Ben je voor langere tijd op zoek naar zichtbaarheid voor je campagne op alle platformen? Zet dan ook Basic display in. Basic display kan zowel manual als programmatic worden ingezet. Basic display is uitermate geschikt voor campagnes met een bereikdoelstelling en beschikbaar op het gehele Sanoma netwerk. Zie ook de factsheet over basic display advertising.

Leaderboard

De leaderboard is een horizontale banner bovenaan de website. Hierdoor heeft de leaderboard een hoge attentiewaarde voor de bezoeker.  Door zijn grootte biedt dit formaat veel creatieve mogelijkheden om de communicatie boodschap over te brengen. Specificaties.

Skyscraper

De skyscraper is een lange verticale, soms bijna paginahoge banner. Door de grootte en het verticale formaat is de attentiewaarde van de skyscraper hoog; ook bij het naar beneden scrollen op de pagina blijft deze uiting lang zichtbaar. De skyscraper is goed inzetbaar voor thema- en branding campagnes.  De verticale vorm is voornamelijk geschikt voor animatie en visual-content. Specificaties.

Rectangle

De rectangle is een opvallende vierkante banner van groot formaat. De positie op de pagina en het formaat lenen zich uitstekend voor het communiceren van je boodschap, waarin ook streaming video of interactieve formulieren tot de mogelijkheden behoren.

De rectangle is populair vanwege zijn positie in of net onder een artikel of midden op de pagina tussen de (redactionele) content. Sanoma SBS biedt twee verschillende formaten rectangles ( medium 300x250 pixels en large 336x280) op verschillende posities op haar netwerk. Specificaties.

(Full, single en double size) Banner

Banners zijn geschikt voor korte teksten  gecombineerd met een opvallende visual (logo of merknaam). De maak- en inzetkosten zijn relatief laag voor een banner. De banner is goed inzetbaar ter ondersteuning van andere reclame uitingen online of op andere mediumtypen. Specificaties.

Contact Sales

We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam op 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.

 

 

Print Download PDF Contact Stuur door