contact salesteam

Adverteren bij Sanoma

MobielAdverteren_640x350 Mobiel adverteren
Tablet_MediumRectangle_640x350 Tablet adverteren
pppplakkaart Plusproposities
AdvertorialZwitsal_640x350 Advertorial
SpecialsVanTitels_640x350kopie Specials

Ben je op zoek naar de juiste advertentie oplossing voor het bereiken van jouw doelstellingen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, events, sites, apps, televisiezenders (via SBS Broadcasting) en customer media (via Head Office NL). Er zijn veel mogelijkheden om bij een van onze merken te adverteren. We denken graag met je mee over de meest geschikte vorm. 

Transparante prijsopbouw

De prijs van een campagne wordt opgebouwd aan de hand van verschillende variabelen: de titelkeuze, het advertentieformaat, het bereik en eventuele targeting opties of speciale posities. De basis voor alle mediumtypen is een CPM tarief per 1000 contacten (bereik). Op deze manier zijn de kosten van campagnes voor zowel tijdschriften, web als mobile transparant en vergelijkbaar.

          

           

Actuele B2B proposities bij Sanoma

Sanoma heeft regelmatig speciale proposities voor haar adverteerders. Themapakketten bekijken.

Portfolio

Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica. Met dit multimediale portfolio zijn we in staat elke consument in Nederland te bereiken.

Wij hebben direct contact met onze lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers en halen zo heel veel kennis in huis. Daarom weten wij als geen ander wat er leeft. Deze kennis biedt toegevoegde waarde voor onze zakelijke partners. En het geeft ons de mogelijkheid perfect passende combinaties en creatieve oplossingen aan te bieden.

Contact salesteam Sanoma

Ben je op zoek naar de juiste advertentie oplossing voor het bereiken van jouw doelstellingen? We denken graag met je mee. Neem contact op met ons salesteam, 088 556 77 77 of stuur een e-mail naar sales.nl@sanoma.com.

Print Download PDF Contact Stuur door