Knipmode

Print
Digitaal
Nieuwsknipmode08112012

Knipmode heeft nu online patronenshop

08.11.2012

Zie je iets leuks? Patroon printen en je kunt meteen aan de slag. Knipmode heeft een nieuwe site. Met patronenshop en méér…

De belangstelling om zelf kleding te maken neemt met de dag toe en wordt gezien als een belangrijke trend die nog maar net begonnen is. Naaischolen kennen wachtlijsten en zelfs supermarkten verkopen tegenwoordig betaalbare naai- en lockmachines. Knipmode, al jarenlang toonaangevend op het gebied van zelf kleding maken, gaat mee met haar tijd, dus: alle reden voor een nieuwe website!

Patroon direct printen
Vorige week is de nieuwe Knipmode website met een online patronenshop live gegaan. Vanaf nu kunnen onze naaipatronen ook online worden besteld. Heldere categorisering en navigatie maken de shop heel overzichtelijk.
Wie in onze online shop een patroon bestelt kan gelijk aan de slag. Je kunt het patroon namelijk als PDF bestellen. Dan krijg je een link waarmee je het patroon direct op je printer uitprint en aan de slag kunt gaan. Uiteraard kan het patroon ook in papieren vorm worden opgestuurd. 

Naast de mogelijkheid naaipatronen te bestellen staat op de nieuwe site van Knipmode ook andere nuttige informatie, zoals stylingtips, modenieuwtjes, blogs en naaitips. Je kunt zelfs de benodigde fournituren bestellen dankzij een samenwerking met fournituren.nl.

Meer info? Neem contact op met je accountmanager of met Susanne Baas, 023-556 4475.

 

      

 

 

 

Print Download PDF Contact
Stuur door