Margriet

Print
Digitaal
Events
Margriet_Cover

Margriet is al ruim 75 jaar een van de grootste en belangrijkste vrouwenbladen van Nederland en heeft zich ontwikkeld tot crossmediaal merk. Margriet is vrouw onder de vrouwen. In haar relatie tot de lezeres staan betrokkenheid, openheid en betrouwbaarheid centraal. Margriet is modern, volwassen en laat de lezeres vrij. Margriet heeft diepgang en biedt emotionele herkenning. Het persoonlijke contact is één van de belangrijkste kenmerken van Margriet. Margriet brengt jaarlijks ook diverse Margriet specials uit.

Doelgroep

De Margriet-vrouw is actief, altijd bezig. Ze wil graag informatie, tips, adviezen en zoekt herkenning op tal van gebieden die voor haar van belang zijn, zodat zij optimaal kan genieten van het leven. En dit natuurlijk op de momenten die zij zelf bepaald en de manier waarop zij dat wil. Hier speelt Margriet op in door het aanbieden van content via verschillendekanalen en op verschillende momenten.

Unique selling points

  • Groot crossmediaal bereik
  • Margriet speelt met Happy & Healthy in op de trend van gezond ouder worden: 61% van de doelgroep van Margriet geeft aan geïnteresseerd te zijn in gezondheid
  • Flexibel en creatief in content creatie
  • Sterk redactioneel umfeld naast specialisten

 

Print Download PDF Contact Stuur door