Margriet Specials

Print

Ook in 2016 verschijnen er weer 6 prachtige en inspirerende Happy & Healthy specials van Margriet. Deze specials staan helemaal in het teken van lekker en gezond leven. Factsheet Margriet specials 2016.

Margriet Slank special

De eerste Margriet-special van 2016 heeft als thema Slank en telt 116 pagina’s. Deze special is gelumbeckt en staat boordevol inspiratie en informatie over slim afvallen, lekker bewegen en gezond eten. Alles over slank zijn (én blijven!). Inspirerend, boordevol verrassende weetjes, actuele informatie en met een zee aan slimme
en praktische tips voor alle Margriet-vrouwen. Crossmediaal met tal van online links, apps en events. Om heerlijk van te genieten en te bewaren. Factsheet 2016.

 

 

Margriet Beauty special

De tweede Margriet-special van 2016 heeft als thema Beauty en telt 116 pagina’s. Deze special is gelumbeckt en staat boordevol inspiratie en informatie over mooi en gezond ouder worden. Alles over schoonheid, gezond en mooi zijn én blijven. Inspirerend, boordevol verrassende weetjes, actuele informatie en slimme en praktische tips voor alle Margriet-vrouwen. Crossmediaal door tal van online links, apps en events. Factsheet 2016.

 

 

 

Margriet Food special

De derde Margriet-special van 2016 heeft als thema Food en telt 116 pagina’s. Deze special is gelumbeckt en staat boordevol inspiratie en informatie over lekker en gezond eten anno nú. Met aandacht voor alle foodtrends en vol heerlijke recepten. Inspirerend, boordevol verrassende weetjes, actuele informatie en met een zee aan slimme en praktische tips voor alle Margriet-vrouwen. Crossmediaal met tal van online links, apps en events. Om van te genieten en te bewaren. Factsheet 2016.

 

 

Margriet Living special

De vierde Margriet-special van 2016 heeft als thema Living en telt 116 pagina’s. Deze special is gelumbeckt en staat boordevol inspiratie en informatie over wonen, buitenleven, reizen, eten en genieten. Met natuurlijk aandacht voor alle woontrends, en met leuke uitjes, hippe adresjes en lekkere recepten (uit eigen tuin). Boordevol verrassende weetjes, actuele informatie en met een zee aan slimme en praktische tips voor alle Margriet-vrouwen. Crossmediaal met tal van online links, apps en events. Om van te genieten en te bewaren. Factsheet 2016.

 

Margriet Body & Mind special

De vijfde Margriet-special van 2016 heeft als thema Body & Mind en telt 116 pagina’s. Deze special is gelumbeckt en staat boordevol inspiratie en informatie over een gezonde geest en een fit lichaam. Met aandacht voor psyche-onderwerpen en fittrends en met lekkere én gezonde recepten. Inspirerend, vol verrassende weetjes, actuele informatie en met een zee aan slimme en praktische tips voor alle Margriet-vrouwen. Crossmediaal met tal van online links, apps en events. Om van te genieten en te bewaren. Factsheet 2016.

Margriet Feest special

De zesde Margriet-special van 2016 heeft als thema Feest en telt 116 pagina’s. Deze special is gelumbeckt en staat boordevol inspiratie en informatie over de feestdagen. Met alles voor een sprankelende feestmaand: mode, zelfmaakideeën en fijne feestrecepten. Inspirerend, vol verrassende weetjes, actuele informatie en met een zee aan slimme en praktische tips voor alle Margriet-vrouwen. Crossmediaal met tal van online links, apps en events. Om van te genieten en te bewaren. Factsheet 2016.

Doelgroep Margriet specials

De lezerskring waar Margriet zich op richt bestaat uit actieve 40+ vrouwen die midden in het leven staan. De lezeres maakt vaak deel uit van een meerpersoonshuishouden en meer dan 60% van de lezeressen werkt parttime.

Unique buying reasons Margriet specials

  • Margriet heeft een hoog bereik onder vrouwen van 50+ (65%)
  • Margriet is een multimediaal merk
  • Margriet heeft zeer lage kosten per 1000 bereik (Allen 13+)
  • Margriet heeft een sterke lezer-bladbinding
  • Margriet staat open voor commerciële samenwerkingen
Print Download PDF Contact Stuur door