Werken bij Sanoma

We informeren en inspireren mensen. Vermaken ze, leren ze dingen. Hoe bevalt dat?
Een aantal collega’s vertelt over het werken bij Sanoma.

1
2 3
4 5
6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29

Onze kernwaarden

Look ahead

Wij willen altijd weten wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Wij houden permanent de vinger aan de pols als het gaat om consumentengedrag en ontwikkelingen in de markt. Wij zijn veranderingsgezind en uitstekend voorbereid op tijden waarin heel veel mogelijk is, maar niets meer zal lijken op de huidige, vertrouwde gang van zaken. We blijven succesvol door nieuwe kansen snel te herkennen en te omarmen.

Share views

Wij zijn trots op de rol die onze producten spelen in het dagelijks leven van miljoenen mensen. Onze media informeren, amuseren en inspireren. Wij staan aan de basis van conversaties en discussies, delen ervaringen, opinies en emoties. En wij vinden het net zo belangrijk om onze verworven kennis en ervaringen onderling uit te wisselen. Zodat we gezamenlijk tot de best mogelijke resultaten komen.

Engage people

Mensen. Daar draait het om. We luisteren en leren, om zo mensen te kunnen bewegen, boeien en activeren met de dingen die zij belangrijk vinden. Wij geloven dat wat we doen onderscheidend is wanneer het mensen stimuleert, raakt en kracht geeft.

Make it happen

Ambitie en durf zitten in de genen van ons bedrijf. Wij geloven dat kwaliteit en integriteit hand in hand kunnen gaan met inspiratie en creativiteit. Internationaal weten wij op deze wijze al vanaf 1889 impact te creëren. En wij streven er met z'n allen naar om dit elke dag opnieuw waar te maken.