• Share a Perfect Day

    Laat vrouwen jouw merk beleven

Wegens het voorgaande enorme succes organiseren wij in samenwerking met Jumbo ook dit jaar weer het vriendinnenevent ‘Share a Perfect Day’, op 30 juni, 1 en 2 juli. In de vier thema-werelden In the city, At the beach, In the park en In the country, beleven vriendinnen alle nieuwe trends op het gebied van gezond en lekker eten, health, beauty, fashion en wonen. Nationale en internationale top artiesten zorgen voor een onvergetelijke dag. Voor jou als adverteerder de perfecte gelegenheid voor 1:1 contact met de doelgroep, het ontvangen van feedback, bevorderen van sales en het opbouwen van awareness voor jouw merk. Dit event duurt drie dagen, dus sluit je aan en geniet van een enorm mediabereik voor- tijdens- en na dit prachtige evenement.

Share a Perfect Day

is een jaarlijks terugkerend event

trekt 60.000 bezoekers in drie dagen

wordt veelal bezocht door vrouwen van 26-55 jaar

is het event waar de bezoeker gemiddeld €80,- per dag besteedt

Stand

Laat de vriendinnen live kennismaken met jouw merk. Wij zorgen voor een juiste stand op een mooie plek, jij zorgt voor mooie producten. Dit is de perfecte manier voor branding, productintroductie, marktonderzoek en natuurlijk sales. Lift daarnaast ook mee op een bijzonder groot mediabereik, voorafgaand aan- en tijdens Share a Perfect Day.

Lift mee op onze enorme communicatie campagne

In januari 2017 zijn wij gestart met een multimediale campagne omtrent Share a Perfect Day. Op tv, radio, outdoor in print en online. Alle kijkers/lezers kunnen tickets met een speciale korting bestellen. Ook kunnen alle klanten van Jumbo tijdens activatie in meer dan 580 Jumbowinkels én op Jumbo.com. tickets bestellen. Wij gaan wederom voor een doorslaand succes!

Hoofdsponsor/special sponsor

Wil jij uitgebreide branded content in vooraanstaande bladen, meeliften op een flink televisie bereik, overduidelijke vermelding binnen de totale marketingcampagne en drie dagen lang een speciale positie? Dat kan! Neem contact met ons op. De kans is groot dat een special sponsorship, of zelfs hoofdsponsorship, perfect past bij jouw doelstellingen.

Join us

Elk merk kan haar eigen waarden optimaal tot leven brengen in één van de vier werelden van Share a Perfect Day. Samen bepalen we de meest inhoudelijke fit. We denken graag mee over een op maat gemaakte sponsorship/activatie. Alles is mogelijk!

Meer weten?

Neem contact op met Lenneke!